Bevezető szösszenet

2012.05.03. 23:17

Nem is tudom mivel kezdjem... Talán azzal, hogy sok szeretettel köszöntök mindenkit a második felvonásban. :) 2012. április 30-án újra nekivágtam egy 15 hetes kalandnak, ezúttal Anglia a célország. Egy természetvédelmi ösztöndíjprogramban veszek részt, célja, hogy mind szakmailag, mind pedig külhoni nyelvileg sokat fejlődjünk. Négyen vágtunk neki a nagy útnak: két fiú és két lány (magamat mint derék legényt a lányokhoz soroltam. :) A csapatból hárman ismertük már egymást (András, Balázs és jómagam), januárban részt vettünk egy egyhetes tanfolyamon, Anna pedig később csatlakozott hozzánk.

A hely, ahova megérkeztünk Devon megye, a farm neve Sharpham estate, a legközelebbi városka Totnes (meg lehet keresni a térképen). Itt fogunk 15 hetet eltölteni jókedvvel, bőséggel. :) Személy szerint én mindent megteszek azért, hogy minél több dolgot lássak és halljak. :) A beszámolókat heti lebontásban fogom megírni, igyekszem belevinni az Ibus-féle humort, talán egy kis angol humorral megfűszerezve. :D Egyébként 5 napot fogunk dolgozni és a hétvége mindig szabad, úgyhogy a hétvégék valószínűleg kirándulásokkal és a szükséges beszámolók gyártásával, ha már hivatalosan is egy ösztöndíjprogramban vagyunk. :)

Nos, olvassátok szeretettel, remélem átérzitek majd azt az örömöt és mosolyt, amit én itt érzek. :) puszi Nektek

A bejegyzés trackback címe:

https://csibusanglia.blog.hu/api/trackback/id/tr64487466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása